WELKOM BIJ CREDO CHURCH

Credo is een multi-etnische gemeenschap met een missie. We worden gedreven door de dingen waar we het meest van houden. Dit zijn onze liefde voor Jezus en onze passie voor de stad Amsterdam. Onze missie is om ervoor te zorgen dat iedereen weet dat ze geliefd zijn en dat het leven een doel heeft.

HET LEVEN BIJ CREDO CHURCH


Credo Church bestaat uit verschillende kleine gemeenschappen die we Life Groups noemen. Het leven van onze gemeenschappen vindt plaats in ons dagelijks leven, omdat geloof wordt doorleefd op ons werk of op school, in onze buurt en in onze woonkamers.

We geloven dat er een plaats moet zijn waar mensen zich op andere mensen kunnen richten. Deel uitmaken van onze gemeenschap is een oefening om de behoeften van anderen op de eerste plaats te zetten, omdat echte vreugde voortkomt uit het kunnen delen van je leven met anderen.

In onze Life Groups worden we geïnspireerd door de bijbel, we moedigen elkaar aan elkaar lief te hebben en we dagen onszelf uit om compassie te tonen aan de vreemdeling.

Deel uit maken van een Life Group is belangrijk voor ons spirituele leven omdat het ons helpt om samen te groeien in een diepere liefde voor God. Het is ook een plek waar de transformatie door de Heilige Geest kan worden ervaren en waar wij meer en meer veranderen in het beeld van Jezus.

Onze gemeenschap heeft geleerd lief te hebben, omdat God eerst van ons hield, daarom geloven we dat de andere mensen belangrijker zijn dan onszelf.


Meld je aan bij een Life Group

Wanneer

Zondag om 11:00

Waar

Kometensingel 58
Amsterdam Noord

Hoe

Gezellig en informeel voor
alle leeftijden

Wat kan je verwachten?

Koffie

Gezelligheid

Cake

Kinderopvang
(6 months - 3 years)

Aanbidding

Kinderbediening
(
3 to 11 years)

Bijbels Onderwijs

Tienerbediening
(
12 – 18 years)

Gebed

Twee-talig
(Nederlands & Engels)

0
Inwoners

0
Nationaliteiten

0
Missie

0
Buurten

0
Stadsdelen

Onze 4 kernwaarden en DNA

Wie wij zijn

Ons verhaal

Credo betekent 'Ik geloof' in het Latijn. Geloven is een belangrijk onderdeel van onze identiteit omdat het is hoe alles begon. Wij geloven dat er een levende God is en dat niets onmogelijk is voor Hem. Het grootste wonder dat Hij deed, is dat Hij het mogelijk heeft gemaakt dat mensen Hem kennen en met Hem verzoend kunnen worden. Zo zijn we met Credo gestart in 2018 als een stap in geloof.

Cedo maakt deel uit van een groter Europees netwerk dat de missie heeft om missionaire leiders te vermenigvuldigen, de vreemdeling te dienen en een God te eren die leven geeft in overvloed.

Het leiderschapsteam

Credo Church is in gang gezet door Enzo Pignato en Sandy Spil. Zowel Enzo als Sandy hebben een Europese achtergrond en hebben in Brussel, Amsterdam en Milaan gewoond en gewerkt. Ze genoten hun theologische opleiding bij Continental Theological Seminary en hebben meer dan 10 jaar pastorale ervaring. Ze wonen momenteel met hun drie kinderen in de buurt van Amsterdam.

Daniel Chan werd geboren in Suriname en woont al meer dan 30 jaar in Amsterdam. Daniel voltooide zijn theologische opleiding op Tyndale Theological Seminary en is momenteel betrokken bij Credo als Missional Strategist. Daniel is getrouwd met Nikki en heeft 2 jonge kinderen.

Dit leiderschapsteam worden tevens omringd door verschillende vrijwilligers die allen dienen binnen hun talenten en capaciteiten.

Contact Informatie

Stichting Credo Church
Kometensingel 58
1033 BW Amsterdam
info@credochurch.nl

Bank Informatie

Stichting Credo Church
IBAN: NL16INGB0008514489

OVERIGE INFORMATIE

DonEREN met PayPal


aanmelden nieuwsbrief


Nu aanmelden

Instagram feed


[instagram-feed]