Welkom in onze buurt

Geloven in Tuindorp Oostzaan

Wij zijn in Tuindorp Oostzaan omdat wij geloven in Tuindorp Oostzaan. Als kerk maken we deel uit van de buurt en we geloven dat alle mensen om ons heen een bestemd zijn voor een waardevol en zinvol leven. Onze wens is om samen te werken om de meest verbonden buurt van Amsterdam te worden.

Creativiteit, plezier, betekenis en eenheid, deze dingen staan tegen over eenzaamheid, depressie en gebrokenheid. Het is ons verlangen dat generaties elkaar weten te vinden in de buurt om samen plezier te hebben, van hart tot hart te spreken en samen te groeien, werken en leven.

COVID-19 RELIEF AID


Veel van onze buren hebben te maken met de enorme economische impact die de Corona-crisis heeft veroorzaakt.

Samen met het Rode Kruis en de "Helpende Handen" biedt Credo Church hulp in de basisbehoeften van degenen die door de crisis zijn getroffen. Bij dit voedsel initiatief worden wekelijks meer dan 100 huishoudens voorzien van noodhulp.

Mocht je zelf in nood zijn of je wilt vrijwilligerswerk doen als hulpverlener, stuur ons dan een bericht.

Neem contact met ons op

Image

Kids Club


Image

Kids Club is een wekelijks naschools programma voor kinderen uit de omgeving van Tuindorp Oostzaan. We nodigen alle schoolkinderen tussen 6-11 jaar uit om te komen spelen, plezier te hebben en samen het leven te delen.

Het programma loopt van september tot en met mei, elke vrijdag van 14.00 - 18.00 uur.

Als je wilt dat je kinderen erbij betrokken zijn of wil je ons als vrijwilliger helpen. Stuur ons een bericht.

Neem contact met ons op

Het Fort


Image

Deze zomer start Credo Church samen met Het Fort een nieuw naschoolse programma. Het Fort is een plek waar we een tweede thuis creëren voor kinderen uit gezinnen die in armoede leven. Twee middagen in de week komen ze drie uur lang bij ons en volgen ons programma. We investeren drie jaar in de relatie met het kind.

Op Het Fort werken we met hoogopgeleide kindercoaches. Zij gaan een langdurige relatie met het kind aan. Wij helpen kinderen met het ontdekken van hun talenten en het opbouwen van een positief zelfbeeld. Wij bieden een luisterend oor. We investeren in positieve ervaringen en bevorderen het ontwikkelen van een gezonde levensstijl.

Neem contact met ons op